Αρχική » Περιοχή

Περιοχή

Η Πρέβεζα θυμίζει πάρα πολύ έντονα νησί καθώς βρέχεται από την θάλασσα από τις τρείς πλευρές της και διαθέτει και μαρίνα. Τα στενά σοκάκια και τα νεοκλασικά κτίρια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της. Επίσης, πολύ κοντά της βρίσκεται το Άκτιο της Αιτωλοακαρνανίας, με το οποίο υπάρχει σύνδεση μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ.

Ξενοδοχείο Kouros Πρέβεζα Η Παραλία Βράχου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του νομού Πρεβέζης και της Ελλάδα γενικότερα. Ο συνδυασμός με το πράσινο, τη χρυσή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά, σου αφήνει την καλύτερη εντύπωση και σε προετοιμάζει για μια αξεπέραστη απόδραση.

Πολλά και ενδιαφέροντα τα αξιοθέατα της περιοχής. Απερίγραπτη φυσική αμορφία, πλούσια σε ιστορία και βαθιά αρχαιολογική αξία. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι όρεξη χρόνο και διάθεση. Εκτός των πανέμορφων παραλιών η περιοχή μας είναι ζωσμένη από απαράμιλλη φυσική ομορφιά, πλούσια ιστορία νεότερη όσο και αρχαιολογική που χάνετε στο βάθος των αιώνων. Παρακάτω ακολουθεί μία μικρή αναφορά σε κάποια απο τα αξιοθέατα της περιοχής. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο ξενοδοχείο.

Ο Αχέροντας ποταμός ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής. Συνδυάζει φυσική ομορφιά αλλά και αρχαιολογικό ενδιαφέρων, στην αρχαιότητα ήταν το ποτάμι των ψυχών (πριν των Αχέροντα αξίζει να πάτε στο Νεκρομαντείο, είναι στο δρόμο σας). Μπορείτε να καθίσετε στα παραποτάμια ταβερνάκια, να ανεβείτε και να κολυμπήσετε την κύτη του ποταμού η να περπατήσετε στα μονοπάτια μέχρη τις πηγές του Αχέροντα.